مدیریت امور پردیس های استان کردستان

نشست علمی-فرهنگی با حضور اساتید و کارکنان؛

بررسی اصول تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان در نشست هم اندیشی دانشگاه فرهنگیان استان کردستان

نشست هم اندیشی دانشگاه فرهنگیان استان کردستان با حضور اساتید و کارکنان دانشگاه و با سخنرانی دکتر ناصر رستم زاده برگزار شد. در این نشست، اصول تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان مورد بحث و بررسی قرار گرفت. این رویداد با ضیافت افطاری و شام همراه بود و به همت مرکز هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه فرهنگیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان کردستان، به همت مرکز هم‌اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه فرهنگیان کردستان، نشست علمی-فرهنگی با موضوع «تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان» برگزار شد. در این نشست که با حضور اساتید و کارکنان دانشگاه فرهنگیان کردستان همراه بود، دکتر ناصر رستم‌زاده به‌عنوان مدرس، اصول و نکات تغذیه سالم در این ماه مبارک را تشریح کرد.

دکتر رستم‌زاده ضمن تأکید بر اهمیت تغذیه صحیح در ماه رمضان، به موضوعاتی همچون تأمین انرژی بدن در وعده‌های سحر و افطار، پرهیز از تغذیه ناسالم و روش‌های حفظ تعادل بدن در روزه‌داری پرداخت. شرکت‌کنندگان نیز پرسش‌های خود را مطرح کردند و درباره چالش‌ها و راهکارهای تغذیه‌ای در ماه رمضان به بحث و تبادل نظر پرداختند.

این برنامه با ضیافت افطاری و شام همراه بود که فضایی صمیمی برای تعامل بیشتر میان اساتید و کارکنان دانشگاه ایجاد کرد. این نشست علمی، علاوه بر ارتقای سطح آگاهی تغذیه‌ای شرکت‌کنندگان، فرصتی برای هم‌افزایی علمی و تبادل تجربیات در حوزه سلامت و تغذیه سالم نیز فراهم آورد.