به مناسبت روز جهانی غذا برگزار گردید؛
کارگاه آموزش تغذیه ویژه دانشجو معلمان
به گزارش واحد دانشجویی پردیس بنت الهدی صدر سنندج؛ کارگاه آموزشی اصول تغذیه صحیح به مناسبت روز جهانی غذا به همت واحد دانشجویی پردیس بنت الهدی صدر سنندج با حضور جناب آقای محمدی کارشناس تغذیه ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان استان کردستان در روز سه شنبه 16 آبان ماه 1401 برگزار گردید. مدرس کارگاه جناب آقای محمدی کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت بیان داشت؛ چه در شرایط عادی و چه در شرایط اضطرارلازم است تعادل و تنوع در مصرف کلیه مواد غذایی رعایت شود. تعادل به معنی مصرف مقادیر کافی از مواد غذایی مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن است و تنوع یعنی مصرف انواع مختلف مواد غذایی که بر اساس هرم غذایی ایران در 6 گروه اصلی غذایی (نان و غلات، سبزیها، میوه ها، شیر و فراوردههای آن، گوشت و تخم مرغ، و حبوبات و مغز دانهها) قرار دارند. مواد غذایی در هر گروه غذایی، دارای ارزش غذایی تقریبا یکسانی هستند و میتوان از یکی به جای دیگری استفاده کرد. دریافت کافی مواد مغذی میتواند سیستم ایمنی بدن را بهبود بخشیده و بدن را در مقابل ابتلا به انواع عفونتها مقاوم نماید.
کمبود هر کدام از ریز مغذیهای مورد نیاز بدن میتواند باعث ضعف سیستم ایمنی شده و توانایی بدن در مقابله با عوامل ایجاد کننده بیماریها را کاهش دهد.