به مناسبت گرامیداشت روز ملی جوان برگزار گردید؛
وبینار آموزشی اصول تغذیه صحیح در جوانان
به گزارش واحد دانشجویی پردیس بنت الهدی صدر سنندج؛ وبینارآموزشی اصول تغذیه صحیح درجوانان به مناسبت گرامیداشت روز ملی جوان به همت واحد نظارت و ارزیابی دانشگاه فرهنگیان استان کردستان و واحد دانشجویی پردیس بنت الهدی صدر سنندج با حضور خانم نعمتی کارشناس تغذیه ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان استان کردستان در روز پنجشنبه 12 اسفندماه 1400 برگزار گردید. مدرس کارگاه سرکارخانم نعمتی کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت بیان داشت؛ چه در شرایط عادی و چه در شرایط اضطرارلازم است تعادل و تنوع در مصرف کلیه مواد غذایی رعایت شود. تعادل به معنی مصرف مقادیر کافی از مواد غذایی مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن است و تنوع یعنی مصرف انواع مختلف مواد غذایی که بر اساس هرم غذایی ایران در 6 گروه اصلی غذایی (نان و غلات، سبزیها، میوه ها، شیر و فراوردههای آن، گوشت و تخم مرغ، و حبوبات و مغز دانهها) قرار دارند. مواد غذایی در هر گروه غذایی، دارای ارزش غذایی تقریبا یکسانی هستند و میتوان از یکی به جای دیگری استفاده کرد. دریافت کافی مواد مغذی میتواند سیستم ایمنی بدن را بهبود بخشیده و بدن را در مقابل ابتلا به انواع عفونتها بویژه کرونا ویروس کووید 19مقاوم نماید.
کمبود هر کدام از ریز مغذیهای مورد نیاز بدن میتواند باعث ضعف سیستم ایمنی شده و توانایی بدن در مقابله با عوامل ایجاد کننده بیماریها را کاهش دهد.
در پایان دانشجویان به بیان سوالات و ابهامات خود در این زمینه پرداختند. شایان ذکر است به دانشجو معلمان شرکت کننده در کارگاه گواهی حضور اعطا خواهد شد.