در ادامه مجموعه فعالیت های عمرانی دانشگاه فرهنگیان کردستان؛
تجهیز سلف سرویس دانشگاه به تجهیزات صنعتی طبخ و پخت غذا
در ادامه مجموعه فعالیت های عمرانی در جهت بهبود عملکرد دانشگاه در شاخصه های رفاهی- دانشجویی و آماده سازی شرایط حضور مجدد دانشجو معلمان (بسته به اعلام نظر و تصمیم ستاد کرونای کشور) سلف سرویس دانشگاه فرهنگیان کردستان به تجهیزات صنعتی طبخ و پخت غذا تجهیز شد.
دکتر یحیی معروفی مدیر امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان کردستان در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه بیان داشت: بحث تغذیه دانشجویان جزو مهمترین اولویتهای رفاهی است که با همت مسئولین و مساعدت سازمان مرکزی و فراهم آوردن زیرساختها و صنعتی سازی سلف آشپزخانه در این خصوص اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است.
دکتر معروفی با اشاره به صنعتی سازی آشپزخانه مرکزی تاکید کرد: استفاده از ابزارهای صنعتی در پخت و پز اهمیت ویژهای دارد چرا که باعث کاهش هزینه نیروی انسانی و افزایش سلامتی مواد غذایی خواهد شد.
لازم به ذکر است به منظور صنعتی سازی آشپزخانه سلف دانشگاه تجهیزات زیر خریداری و نصب شده است.
یک دستگاه کباب پز صنعتی ریلی- یک دستگاه چرخ گوشت گیربکسی - چهار دستگاه ترولی حمل دیگ استیل - چهار دستگاه ترولی آبچکان چهارطبقه استیل - چهار دستگاه پانیل مخصوص خیساندن برنج - شش دستگاه اجاق گاز چهار مشعل کورهای - یک دستگاه کانتر گرم پنج خانه برقی- یک دستگاه یخچال ویترینی ایستاده چهاردر - یک دستگاه سرخ کن صنعتی - یک دستگاه ترازوی دیجیتالی بزرگ - یک دستگاه اجاق گاز فردار صنعتی - یک دستگاه خمیر همزن مخصوص کوبیده - یک دستگاه یخساز صنعتی - دو دستگاه دیگ اتوماتیک برج 3۸۰ لیتری - یک دستگاه سماور گازی بزرگ 100 لیتری - یک دستگاه سیستم تهویه آشپزخانه - شش عدد سبد آبچکان قاشق و چنگال - شش عدد کانتر قاشق و چنگال تمام استیل - شش عدد سبد آبچکان سینی استیل - سی عدد میز غذا خوری - دویست عدد صندلی غذا خوری - پانصد عدد سینی استیل غذا خوری چهار خانه - دوعدد میز کار آشپزخانه یک ونیم متری











